Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Preturi tipografie Agende - 2022

 

coperti policromie cu GRAFICA ta 
154 pagini, nedatata, spira metalica
supracoperti PVC rigid antireflexiv
------------------------------------------
Livrare oriunde in
Romania
termen
executie : 5 - 9 zile lucratoare*
*vezi termen livrare in pagina Cum-comand
preturile nu includ TVA (19%)
-----------------------------------------
Cel mai eficient instrument de marketing: 365 zile pe biroul clientilor tai

Agende PrintAX (click aici 15,8 x 23,1 cm) - preturi in Lei + tva (19%)

Cantitate
20 buc. 30 buc. 50 buc. 100 buc.
Pret LEI / buc. 27,90 26,00 24,50 21,10
ambalare-livrare
41
49
64
89
Total
599 829 1.289 2.199

 

Agende PrintAX (click aici15,8 x 23,1 cm) - preturi in Lei + tva (19%)

Cantitate
300 buc. 500 buc. 1.000 buc. 2.500 buc.
Pret LEI / buc. 18,40 17,80 15,90 9,90
ambalare-livrare
169
289
489
999
Total
5.689 9.189 16.389 25.749

click aici  Descriere agenda nedatata : 15,8 x 23,1 cm;
Interior
(pretiparit) = 154 pagini (77 file) :
150 pagini (75 file) identice + 4 pagini (2 file) date personale + info + calendar;
hartie import , offset 80 gr; tipar 2 culori ; liniatura dictando + calendar 12 luni in josul paginii
Coperti = 4 pagini (2 file) :carton DCMat 300 gr;
tipar
policromie cu grafica clientului (copertile 1+4);
Supracoperti = 2 bucati ; PVC rigid , semitransparent; Finisare : spira metalica
 

pentru lansarea comenzii completeaza :

1) Formular Comanda agende

pentru nelamuriri sunati la 
0736 615 580

In cazul in care nu primiti e-mail in 24 ore lucratoare, va rugam sa ne contactati telefonic. 
Completati datele cu atentie . Ele vor fi folosite in
contract, factura si livrare curier.

Dupa completarea formularului si a codului de verificare, se apasa butonul Trimite Formular Comanda.
Trimiterea este confirmata daca se deschide o fereastra de confirmare.
Daca Formularul de Comanda nu functioneazatoate datele de mai jos pot fi trimise prin e-mail.
Fisierele pentru grafica se trimit cu serviciul Filemail, din josul paginii, nu prin e-mail.

Formularul este optimizat inclusiv pentru Telefoane Mobile si Tablete.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

 


 

2) Trimite fisierele grafice -  agende

Cititi cu atentie informatiile de mai jos
Nu se accepta fisierele grafice trimise prin e-mail, acestea sunt blocate de server.

a) Am grafica     - daca ai grafica, incarca fisierele (faceti click mai jos pe pictograma Filemail ; dupa deschiderea ferestrei, urmati indicatiile; dupa ce apasati butonul Trimite fisiere, nu inchideti fereastra de browser, procesul de incarcare poate dura cateva minute si se finalizeaza cu un mesaj de confirmare a transmiterii.
- la destinatar vei completa: mmkprint@gmail.com (introduceti manual , nu cu "copy+paste")
- la expeditor vei completa: adresa ta de e-mail

- la rubrica "Mesaj" completati denumire beneficiar si informatiile pe care le considerati necesare.

Observatie : in cazul in care Filemail nu functioneaza , puteti trimite fisierele grafice utilizand si alte servicii de transfer date :
www.wetransfer.com sau alte servicii similare.

- Daca ai documentul stocat pe un server, ne poti trimite link-ul de download, in Descriere Comanda din cadrul Formular Comanda.
- Daca ai documentul stocat pe Telefonul Mobil sau Tableta, il poti incarca direct pe Filemail .


Trimite fisiere grafice

Standardul tehnic de trimitere a documentelor grafice in industria poligrafica, este PDF/X - ISO 15930.
Se accepta si urmatoarele documente:

PDF (high resolution for print) - daca documentul a fost creat in Corel Draw, Adobe Illustrator, Freehand, Adobe InDesign, QuarkXPress.

CDR , AI , INDD   - daca documentul a fost creat in Corel Draw (maxim X5), Adobe Illustrator (maxim CS6), Adobe InDesign (maxim CS6) .

TIF - daca documentul a fost creat in Photoshop .

Nu se tiparesc urmatoarele formate de document : PDF - low resolution ( generate de Word , Power Point ,etc ), jpeg, png, psd, doc, alte formate non-profesionale.


- Grafica pagina agende : format finit 15,8 x 23,1 cm
- la realizarea machetei grafice trebuie tinut cont de spatiul destinat
spirei metalice - 1 cm.


- Cerinte tehnice document pentru tipografie conform ISO 15930: poze 300 dpi (rezolutie nativa, nu obtinuta prin resample), spatiu culoare CMYK (profil Fogra39 - 300%), bleed 3 mm, text curbe (pentru text negru - doar pe canalul de K=100).
Sistemul de pre-press editeaza automatizat  inadvertentele gasite in document (factor ce poate genera erori). Nerespectarea acestor cerinte tehnice poate afecta calitatea tiparului, neimplicand responsabilitatea tipografiei cu privire la informarea privind erorile de proiectare din document.

 
- Bun-Tipar : machetele grafice trimise de clienti spre tipografie, se diagnosticheaza automatizat in pre-press (proces standard software, fara factor uman), pentru urmatoarele 5 cerinte:
- tipodimensiuni
- prezenta spatiu culoare CMYK
- existenta bleed
- convertire text curbe sau fonturi embed
- prag 300 dpi rezolutie poze sau elemente grafice.

Informatiile generate de softul de pre-press, impreuna cu poza martor a documentului care a fost procesat (softproof), se trimit beneficiarului pentru verificare si confirmare a informatiilor. Documentul trimis este un .jpeg, 72 dpi, spatiu culoare RGB. Acesta nu este documentul care se va tipari, ci este doar un document de vizualizare pentru verificare.
Ulterior acestei etape, clientul acorda Bun-Tipar prin e-mail, macheta grafica putand fi trimisa spre tiparire.
Procesul tipografic se realizeaza prin tehnologia offset. Acesta nu permite realizarea de mostre (hardproof).

Dupa acordare
Bun-Tipar nu se mai pot face modificari sau inlocuiri asupra machetei grafice, deoarece aceasta intra in procesul tehnologic (pre-press, expunere placi, pregatire pentru tipar).


Interogarea preliminara ale celor 5 cerinte pentru Bun-Tipar pentru documentul primit in tipografie, nu presupune verificarea, diagnosticarea si informarea clientului privind proiectarea corecta / incorecta a acestuia din punct de vedere al ISO 15930, verificarea si diagnosticarea lizibilitatii textelor sau siglelor, verificarea prelucrarii si decuparii corecte a pozelor precum si aspectul la rezolutii scazute ale acestora: 150 - 250 dpi, a elementelor de loc geometric, corectitudinea gradientelor, a elementelor grafice ascunse sau negrupate si care ulterior rasterizarii documentului pot fi alterate sau pot dispare, a conversiilor eronate de culori Pantone sau RGB in spatiul CMYK, etc.
Verificarea proiectarii corecte a machetei grafice este obligatia autorului machetei. Verificarea documentului grafic se face urmand pasii precizati aici.
Deoarece interogarea si editarea  documentului in pre-press este un proces automatizat, tipografia nu are obligatia analizei cu factor uman asupra acestui proces. Aceasta procedura se executa cu factor uman, contra cost (40 lei + tva), la solicitarea expresa a beneficiarului, iar informatiile analizate se trimit acestuia impreuna cu poza documentului pentru Bun-Tipar. 

 

Machetele grafice PDF/X - ISO15930 sunt singurele documente standardizate din industria poligrafica. Documentele generate din programe native de grafica (.AI , .CDR , .TIF , INDD , etc ) nu sunt documente standardizate si pot genera alterari ale informatiilor continute, in etapa de pre-press. Ca urmare, optiunea de a trimite acest tip de documente nestandardizate, apartine beneficiarului.

Vizualizarea corecta a culorilor unui document pentru tipar (grad de aproximare 90%) se poate face doar in urmatoarele conditii (ISO 12646 Graphic technology - Displays for colour proofing - Characteristics and viewing conditions ) : monitoare calibrate destinate industriei grafice; documente deschise in programele profesionale de grafica precizate anterior; profil de afisare incarcat si salvat FOGRA 27 sau FOGRA 39, rezolutie 300 dpi a pozelor, spatiu de culoare CMYK. Daca aceste conditii de vizualizare nu sunt indeplinite, clientul va vizualiza in mod eronat culorile si rezolutia reala a documentului.
 
Daca documentul grafic al beneficiarului nu respecta cerintele ISO 15930, iar in urma procesarii acestuia in sistemul de pre-press rezulta alterari ale informatiei, tipografia nu-si asuma vreo responsabilitate, procesul fiind unul automatizat.


 

b) Nu am grafica
 Nu se accepta fisierele pentru grafica trimise prin e-mail, acestea sunt blocate de server.
   
Pentru realizarea machetei grafice sunt necesare urmatoarele :
1) - sa aveti textul care va fi tiparit, scris intr-un editor de text de tip "Word" (utilizati un font Arial, marimea 10), document pe care il salvati in calculatorul dvs.
2) - tot in acelasi document text, la final, in 2-3 propozitii sa faceti descrierea cat mai precisa a Proiectului machetei grafice: ce anume va fi tiparit pe fata, respectiv verso-ul flyerului, culori folosite, elementele care vor fi scoase in evidenta, aranjare in pagina a textului, siglei si/sau pozelor. Retineti: machetarea grafica este rezultatul Proiectului dumneavoastra si a textului pus la dispozitie. In cazul in care clientul nu furnizeaza descrierea proiectului machetarii grafice, aceasta se realizeaza pe baza proiectului realizat de catre tipografie. Neacceptarea proiectului propus de catre tipografie, sau modificarea acestuia in proportie de peste 25%, duce la majorarea costului de machetare grafica cu 100%.
3) - daca nu aveti poze prelucrate cromatic si la rezolutie de tipar (300 dpi), va putem oferi gratuit un set de imagini specifice domeniului dumneavoastra, cu copyright free.


- Incarca fisierul document text, pozele sau sigla (faceti click mai jos pe pictograma Filemail ; dupa deschiderea ferestrei, urmati indicatiile; dupa ce apasati butonul Trimite fisiere, nu inchideti fereastra de browser, procesul de incarcare poate dura cateva minute si se finalizeaza cu un mesaj de confirmare a transmiterii.
- la destinatar vei completa: mmkprint@gmail.com (introduceti manual , nu cu "copy+paste")
- la expeditor vei completa: adresa ta de e-mail
- la rubrica "Mesaj" completati denumire beneficiar si informatiile pe care le considerati necesare

Observatie : in cazul in care Filemail nu functioneaza , puteti trimite fisierele grafice utilizand si alte servicii de transfer date :
www.wetransfer.com sau alte servicii similare.

- Daca ai documentul / pozele stocate pe un server, ne poti trimite link-ul de download, in Descriere Comanda din cadrul Formular Comanda.
- Daca ai documentul stocat pe Telefonul Mobil sau Tableta, il poti incarca direct pe Filemail .


Trimite fisierele pentru grafica


PRECIZARI


A. Preturile pentru agende nu includ TVA. Conform Codului Fiscal, la pretul de baza se adauga TVA-19%. Livrarea se face oriunde in tara, in locatiile Fan Courier fara supliment de kilometri (Detalii Tehnice - pagina Cum Comand). Preturile si livrarea se refera strict la cantitatile si produsele din oferta. Pretul este pentru 1 tip de model grafic agenda ; pentru mai multe tipuri de modele grafice, pretul afisat se inmulteste cu numarul acestora.

Comenzile din tipografie  care nu sunt finalizate in termen de 10 zile lucratoare din motive ce tin de client (lipsa Bun-Tipar sau confirmare plata furnizate de client), sunt scoase automat din sistem. Reintroducerea in sistem se supune unei taxe de 40 Lei + tva. In acelasi timp, termenul de executie si livrare al unei lucrari de catre tipografie, nu va depasi 10 zile lucratoare. In cazul depasirii termenului asumat de catre tipografie, incepand cu ziua urmatoare, clientul va putea renunta la comanda, iar plata va fi returnata imediat. Termenul de executie decurge din momentul confirmarii comenzii in productie. Lucrarea ta se tipareste impreuna cu lucrarile altor clienti, pentru a minimiza costurile si a obtine un pret competitiv fata de alte tipografii. Oferta din acest site si termenul de executie se bazeaza exclusiv pe acest tip de cuplaj pe coala de tipar. Pentru alte produse sau cantitati, cereti o oferta personalizata prin e-mail la tipografie.

B. Tarif grafica - agende 
Nu am grafica - daca nu aveti grafica se percep urmatoarele preturi :
- copertile 1 + 4            -  79 Lei + tva
- pagina suplimentara    -  49 Lei + tva

Pretul se refera la 1 propunere de macheta standard (include: sigla sub forma text si maxim 2-a email-uri cu modificari ulterioare propunerii). Incepand cu al 3-lea e-mail cu modificari, acesta se tarifeaza cu 20 Lei + tva/e-mail cu modificari. Grafica nu include proiectarea unei sigle vectoriale. Aceasta se tarifeaza cu 70 Lei + tva. Pentru comenzile care contin si cerinta de machetare grafica, plata se efectueaza dupa lansarea comenzii, pe baza facturii proforme si a contractului, trimise prin e-mail. La cerere, dupa tiparirea lucrarii, documentul grafic pregatit pentru tipar va fi trimis clientului printr-un serviciu de transfer date, fara niciun cost. In cazul in care, din motive ce tin de client (expirare link, pierdere e-mail cu link, stergere document, etc), acesta cere retrimiterea documentului, operatiunea se poate face contra cost : 30 Lei + tva. 

Deoarece tariful standard pentru grafica (35 euro/ora) este subventionat pentru aceste produse, machetele grafice pentru agende proiectate la noi in tipografie, vor fi personalizate cu www.agende-calendare.firm.ro, pe coperta 4. Lipsa personalizarii poate fi facuta la cererea clientului si majoreaza pretul machetei grafice cu 30 Lei + tva; acest lucru trebuie precizat expres la lansarea comenzii, in Formularul de Comanda.
Pretul machetarii grafice nu face obiectul eventualelor promotii active pe site.

Am grafica  - daca aveti grafica documentului si aceasta indeplineste cerintele tehnice ISO 15930 (vezi pagina Cum Comand), nu se percepe niciun tarif. Optional, acolo unde este posibil, verificarea, modificarea si adaptarea machetei la cerintele ISO 15930 : 40 Lei + tva.

C. Caracteristicile tehnice ale ofertei :   Tipografie offset conform ISO 12647 (standard tipografii ) - vezi certificare FOGRA aici.


Prepress certificat de FOGRA - Germania
Forschungsgesellschaft Druck |

MMK Print - tipografie agende-calendare .

Qualitat ist messbar  
Prepress - Spezialisten 

MMK Print - tipografie calitate germana


Tipografii agende-calendare on-line in urmatoarele orase :

Alba Iulia, Arad, Alexandria, Bacau, Barlad, Blaj, Bistrita, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Baia Mare, Buftea, Bucuresti , Calarasi, Caransebes, Cluj Napoca, Campia Turzii, Constanta, Craiova, Caracal, Campina, Carei, Deva, Drobeta Turnu Severin, Dej, Focsani, Galati, Giurgiu,  Hunedoara, Iasi, Lugoj, Mangalia, Medgidia, Miercurea Ciuc, Medias, Onesti, Oradea, Odorheiu Secuiesc, Otopeni, Oltenita, Orsova, Petrosani, Pascani, Piatra Neamt, Pitești, Ploiesti, Ramnicu Sarat, Resita, Reghin, Roman, Radauti, Ramnicu Valcea, Sfantu Gheorghe, Slobozia, Sighetu Marmatiei, Sighisoara, Slatina, Sinaia, Satu Mare, Sibiu, Sebeș, Suceava, Timisoara, Tulcea, Turda, Targoviste, Tecuci, Targu Jiu, Targu Mures, Turnu Magurele, Urziceni, Vaslui, Zalau .